WONING SB
BERINGEN
Het interieur van zowel de woning als het poolhouse, waarvoor we het architecturale ontwerp hebben mogen realiseren, belichaamt verfijning en detaillering, een ware zintuiglijke ervaring voor de geest en ogen. De verschillende vertrekken komen tot leven door het doordachte gebruik van diverse materialen, kleuren en texturen.

In de woonkamer met open keuken, gericht op de tuin en het zwembad, wordt subtiel onderscheid gemaakt door verschillende vloerafwerkingen. De kastenwand met open haard vormt het hart van de woonkamer, terwijl het kookeiland de keuken tot een ware eyecatcher maakt. Luxueuze materialen zoals hout, staal en natuursteen dragen bij aan de verfijnde ambiance van de ruimte.

De slaapvertrekken vertonen elk een uniek karakter, afgestemd op de gebruiker. De masterbedroom onderscheidt zich door het zenitale licht boven de vrijstaande badkuip, een subtiele maar intense speling van ruimte en licht. Het samenspel van natuurlijke en kunstmatige verlichting, kleuren en texturen creëert een prachtig thuis waarin elk detail bijdraagt aan het harmonieuze geheel.

Dit huis is meer dan een architectonisch meesterwerk; het is een symfonie van materialen en designelementen die samenkomen om een weelderige, comfortabele en visueel indrukwekkende leefruimte te vormen.