Architect @ Work - Brussel

Op 29 en 30 mei vond het prestigieuze evenement Architect@Work plaats in Tour & Taxis, Brussel. Dit evenement, speciaal gericht op architecten, wilden we absoluut niet missen. Het was een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwste innovatieve producten en technologieën die ons helpen onze klanten vooruit te helpen.

Het evenement bood ons waardevolle inzichten in zowel architecturale als interieuroplossingen. We bezochten stands die voor ons van cruciaal belang waren en zagen een breed scala aan producten die het potentieel hebben om onze projecten naar een hoger niveau te tillen. Van geavanceerde bouwmaterialen tot verfijnde interieurafwerkingen, het aanbod was indrukwekkend en inspirerend.

Een bijzonder hoogtepunt was de presentatie van steelframe structuren. Deze constructiemethoden, die zowel duurzaamheid als ontwerpvrijheid bevorderen, trokken onze bijzondere aandacht. Steelframe structuren bieden niet alleen robuuste en flexibele oplossingen voor diverse bouwprojecten, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid en efficiëntie van het bouwproces.

Het bijwonen van Architect@Work heeft ons niet alleen geïnspireerd, maar ook onze kennis en mogelijkheden vergroot. De innovatieve producten en technieken die we hebben ontdekt, zullen ons in staat stellen om nog creatievere en duurzamere oplossingen te bieden aan onze klanten. We zijn enthousiast om deze nieuwe inzichten te integreren in ons werk en onze projecten te verrijken met de laatste trends en technologieën in de architectuurwereld.

Al met al was Architect@Work een buitengewoon waardevolle ervaring die ons heeft geholpen onze expertise te versterken en onze ambitie om voorop te lopen in de architectuurbranche te ondersteunen. We kijken ernaar uit om de opgedane kennis en innovaties toe te passen en onze klanten te blijven verrassen met vooruitstrevende en hoogwaardige oplossingen.

30 mei 2024
"God is in the details"
― Mies van der Rohe